Samenwerking - Vertrouwen - Plezier

Raskeuze Begeleiding

 

 

Raskeuze Begeleiding

Als u van plan bent om een hond te kopen heeft u meestal een hoop vragen. Één van die vragen is vaak welk ras het gaat worden. U wilt graag een ras dat er leuk uitziet maar dat qua karakter ook goed bij u en uw leven past. Als u dan gaat zoeken zijn er erg veel leuke honden en in alle rasbeschrijvingen staan ook de meest geweldige karaktereigenschappen beschreven maar welke hond past nou het beste bij u?

Waarom raskeuze begeleding

Er bestaan heel veel verschillende rassen en al deze rassen zijn met een specifiek doel gefokt, bijvoorbeeld om te jagen of om te bewaken. Tegenwoordig zijn de meeste honden gewoon huishond geworden en hoeven ze niet meer te werken. Maar onze huishond heeft nog wel alle eigenschappen waarvoor hij vroeger gefokt is, en als wij hier geen rekening mee houden kunnen er problemen ontstaan. Terriërs hebben bijvoorbeeld vanuit hun verleden meer behoefte om te graven, als u erg gesteld bent op een nette tuin dan kan dit een probleem worden. Zo zijn er voor ieder ras bepaalde eigenschappen waar u rekening mee moet houden. Door een goed overwogen keuze voor een bepaald ras kunt u zorgen dat de hond goed in uw leven past en daar profiteert u de komende jaren samen van.

Wij kunnen helpen.

Hondenschool Jij en Ik kan u helpen om uit al deze geweldige rassen het ras te kiezen wat het beste bij u en uw leven past. Daarnaast kunnen wij ook helpen en informatie geven over de aanschaf van een hond uit het buitenland of een asiel hond. We leggen uit waar je op moet letten bij de aanschaf van een pup en hoe je een goede fokker of stichting herkent. Ik kan bij u thuis komen voor de raskeuze begeleiding maar u mag natuurlijk ook bij ons langskomen. Raskeuze begeleiding kost 10 euro. U kunt zich inschrijven door onderstaand formulier in te vullen. Als u vragen heeft kunt u natuurlijk vrijblijvend contact opnemen.

Inschrijfformulier

Keuzelijst
  • Raskeuzebegeleiding
Field is required!
Voornaam:
Field is required!
Achternaam:
Field is required!
E-mail adres:
Field is required!
Herhaling e-mail adres:
Field is required!
Adres:
Field is required!
Postcode:
Field is required!
Bericht:
Field is required!